· 

Wenkbrauwverf vs henna

Gewone wenkbrauwverf

Kies je ervoor om je wenkbrauwen met gewone wenkbrauwverf te laten verven? Dan zal de verf gemiddeld gezien 2-3 dagen op de huid blijven zitten. Hoe lang dit effectief zal zijn is afhankelijk van je huidtype. Heb je bijvoorbeeld een drogere huid dan zal de verf beter blijven zitten dan op een vettere huid. 

Op de haartjes blijft het wel 5-6 weken zitten. Dit is ook waar het product in feite voor ontworpen is. Het zal dus geen gaatjes opvullen in de wenkbrauwen. Maar heb je al volle wenkbrauwen van jezelf en ben je eerder op zoek naar een natuurlijk, luchtig resultaat waarbij de wenkbrauwen net donkerder zijn? Dan is dit de ideale keuze voor jou.

 

 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleur en zeker bij een eerste afspraak, maar ook bij de volgende afspraken zullen we jouw wensen uitgebreid doornemen. Verder zal ik ook telkens realistisch zijn in de mogelijkheden.

 

Details:

- Inwerktijd: 5-10 minuten

- Totale behandelingsduur incl. shapen: 25-30 minuten

- Prijs zonder shapen €10,00

- Prijs met shapen dmv wax/pincet €17,50

Henna brows

Ook bij henna verf, zullen de haartjes tot 6 weken gekleurd zijn. 

 

Waarin onderscheiden de henna brows zich dan wel? Henna blijft tot wel 14 dagen op de huid zitten. De exacte duur is weer afhankelijk van jouw huidtype en de juiste aftercare. Hier is onder andere het gebruik van niet te veel reinigingsproducten heel belangrijk. 

 

De henna gaat dus kleur afgeven op zowel de huid als de haren. Het effect is vaak iets intensiever door de mooie afdruk op de huid. Hierbij kunnen dus wel gaatjes opgevuld worden in de wenkbrauwen. Het zal enkel geen effect hebben op littekenweefsel.

 

 

 

Ik heb keuze uit 6 verschillende tinten henna, die onderling nog met elkaar gemengd kunnen worden. Zo is er voor iedereen de juiste kleur te bereiken. Ook de mate van intensiteit kunnen we aanpassen aan jouw persoonlijke wensen.

 

Details:

- Inwerktijd: 15-20 minuten

- Totale behandelingsduur: +/- 45 minuten

- Altijd inclusief shapen dmv wax/pincet

- Prijs: €40,00 

 

Wil je graag een afspraak maken? Deze plan je eenvoudig zelf in via de online agenda.

Reactie schrijven

Commentaren: 0