· 

Handverzorgingstips voor thuis

Hand- en bodylotion

Het is belangrijk dat we onze handen goed gehydrateerd houden, nu veelvuldig de handen wassen en ontsmetten de norm is. De hand- en bodylotion van Abstract is hiervoor een echte aanrader! Doordat je keuze hebt uit 6 heerlijke geuren, zit er vast en zeker wel eentje bij waarvan je fan bent. De hand- en bodylotions zijn verrijkt met Shea Butter waardoor ze de huid voeden en hydrateren. Verder is er ook Allantoïne en Vitamine E aan toegevoegd, die op hun beurt voor een snel herstel van de droge en beschadigde huid zorgen. Deze zijn zowel in een groot formaat voor thuis als in een kleiner formaat voor onderweg te verkrijgen (musthave om die vieze alcoholgeur weg te krijgen in bvb. de supermarkt!).

Arromatic Essence

Zoals de meesten van jullie misschien al weten, kunnen je nagelriemen ook extra droog en beschadigd raken door de bijtende stoffen in bvb. ontsmettingsalcohol. Echter kan dit ook door kuisproducten, vuil van in de tuin, etc. Wil jij dus droge nagelriemen voorkomen, breng dan minstens één keer per dag deze Arromatic Essence oil van abstract aan. Door de olie echt goed in te masseren, zal deze de nagels niet alleen hydrateren, maar ook versterken!

 

Deze nieuwere generatie nagelriemolie heeft een dikkere viscositeit waardoor deze nog gemakkelijker aan te brengen en te verwerken is. Hier heb je ook weer keuze uit 6 heerlijke geuren. Elke geur heeft specifieke kenmerken. Hierover meer in de volgende blogpost!

Reactie schrijven

Commentaren: 0