· 

Lash volume lift

Elke dag opstaan met een open en frisse blik, wie wil dit nu niet? Zeg ook maar dag tegen die schadelijke wimperkrultangen!

De lash volume lift is bestendig tegen slapen, zwemmen, douchen, zweten, zon, water en zee. 

Bij deze behandeling worden je natuurlijke wimpers vanaf de wortel gelift. De behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Het is dus zeker ook geschikt voor kortere wimpers. Het mooiste resultaat zal natuurlijk wel bereikt worden op middel-lange tot lange wimpers.

Het resultaat zal gemiddeld gezien 6 weken behouden worden. Het vraagt verder heel weinig onderhoud! Na 48 uur mag je er zelfs mascara over aanbrengen voor een extra wauw effect.

Wij hebben specifiek gekozen voor een systeem dat niet enkel de wimpers zal liften, maar ook heel verzorgend zal werken voor de natuurlijke wimperharen. 

Op het einde zal ik de "Ultimate filter en keratin laminator" aanbrengen. Deze gaat beschadigde wimperharen herstellen. Bovendien gaat het de wimpers voeden en hydrateren vanaf de haarwortel. Ook de groei zal gestimuleerd worden en de wimpers zullen verdikken met bijna 25% in 2/3 behandelingen.

 

 

 

 

 

Kenmerken van onze lash volume lift behandeling:

- cruelty free

- vegan

- vrij van parabenen

- made in europa

- snelste lash lift systeem ter wereld met een maximale inwerktijd van 11 minuten inclusief verven

- totale behandelingsduur: +/- 45 minuten

- €60,00 inclusief verven en keratine treatment

Reactie schrijven

Commentaren: 0